Начало » Лайфстайл » М-Тел събра над 500 свои клиенти и партньори и ги пренесе в епохата на 30-те

Лайфстайл


М-Тел събра над 500 свои клиенти и партньори и ги пренесе в епохата на 30-те М-Тел събра над 500 свои клиенти и партньори и ги пренесе в епохата на 30-те

16 Ноември 2007 Fashion.bgInfotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

С екстравагантно ретро парти, тематично издържано в стилистиката на 30-те години, зарадва вчера Мобилтел свои клиенти и партньори. Над 500 бяха гостите в балната зала на Гранд Хотел България, дошли да се потопят в атмосферата на десетилетието на джаза.

След изненадата от ретро-автомобилите, паркирани пред входа на хотела, гостите бяха посрещнати на червения килим от ламповите светкавици на папарашки фотоапарати, вестникарчета, ваксаджии и изключително красиви момичета, предлагащи изтънчени цигари и пури. За да бъде пресъздадена още по-автентично атмосферата на тази легендарната епоха, сервитьорите и барманите бяха облечени в костюми, типични за 30-те.

Водещ на събитието беше актьорът Христо Гърбов, който съвсем естествено влезе в ролята на конферансие от онези години. Гостите от своя страна успешно показаха как се е забавлявал тогавашният елит.

Гвоздеят на купона обаче се оказа участието на най-известната шведска джаз група KOOP, която предишната вечер пожъна невероятен успех на концерта си в НДК. Джаз-музикантите с нестандартна визия се радват на световна популярност и са работили с едни от най-големите имена в света на електронната музика. KOOP предизвикаха истински фурор сред присъстващите със своите изпълнения, отново навяващи асоциации с 30-те години и дори бяха извикани на бис.

Прочетено: 3265 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.