Начало » Технологии » Мсвят е новият партньор на M-Тел

Технологии


Мсвят е новият партньор на M-Тел Мсвят е новият партньор на M-Тел

15 Август 2007 M-Тел Коментари [3] Категория › Технологии

   increase  decrease

Още 50 магазина вече обслужват клиентите на българския мобилен оператор

От вчера М-Тел стартира дейността си с нов търговски представител - Мсвят. Така магазините, които предлагат продукти и услуги на мобилния оператор в страната, се увеличиха с още 50.

Като ексклузивен представител на М-Тел, Мсвят започна продажбата на всички услуги на мобилния оператор - както Prima карти и ваучери, така и SIM карти с месечен договор. С общо 181 партньорски, както и 165 собствени магазина, продуктите и услугите на М-Тел вече се предлагат в 346 търговски обекта в цялата страна.

„Когато дойдох в М-Тел обещах – както на клиентите ни, така и на нашите конкуренти, интересни времена в мобилните комуникации. Днес, само три месеца по-късно, виждаме първите резултати. Сключихме споразумение със силен партньор, който сериозно ще подкрепи плановете ни за разширяване на търговската мрежа и предоставянето на качествени услуги във все повече точки на страната”, каза Андреас Майерхофер, главен маркетингов директор на М-Тел.

„Преминахме през труден период в последната година, защото заложихме на губеща карта. Днес обаче съм щастлив да кажа, че сме с най-добрия партньор, с който съм мечтал да работя от самото създаване на веригата и с който съм убеден, че ще продължим да се развиваме изключително успешно”, каза Калин Русев, собственик на Мсвят.

Снимка:
Управителят на Мсвят Калин Русев и първият клиент в магазина на Мсвят - Мисис Свят 2004 Румяна Маринова

Прочетено: 25548 пъти 

Коментари

30 Януари 2009 Поли Стоилова:

Това е най яката фирма за мобилни технологий с най готините хора които работят за тази фирма .

27 Декември 2007 velko:

ne vigdam nikakvi promotsij na M-TEl

20 Октомври 2007 Румен Недялков-rn59@abv.bg:

На дата 26,09,07. в магазина на Мсвят в гр. Пазарджик сключих едногодишен договор №Н0027150"Relax500".След като ми обясниха за условията на договора , два пъти попитах мога ли да оставя валидната си "прима"0888082072 или0887815366, но те ми отговориха,че мога но не е необходимо тъй като не се заплаща новата карта.Да ама не.Получих сметка за мес. такси +11,88 заSIM.Незнанието на персонала не е оправдание с което да подвеждат и заблуждават клиентите.Това уронва авторитета и прави лоша реклама на фирмата.Та въпроса ми е към управителя г-н Калин Русев това редно ли е и така ли се привличат клиенти?

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.