Начало » Технологии » Мониторите Philips Blade в 24-инчова версия и брилянтно бяло

Технологии


Мониторите Philips Blade в 24-инчова версия и брилянтно бяло Мониторите Philips Blade в 24-инчова версия и брилянтно бяло

07 Август 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Независимо дали времето ще продължи да бъде горещо през това лято, новите монитори на Philips със сигурност ще предизвикат свежа вълна. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви две нови версии на дисплеите Philips Blade. Вече утвърдени като устройства с върхови спецификации и вдъхновяващ дизайн, линията от монитори Blade се разширява с още един 24-инчов модел, както и с 23-инчова версия в брилянтно гланцово бяло – за още по-пленително и освежаващо присъствие. Със своя профил от само 12.9 мм, дисплеите Blade имат тънък силует, който е още по-елегантен при големия 24-инчов модел. Изчистените линии са допълнени от чувствителни на допир бутони за контрол, интегрирани в стойката, докато кабелите са прибрани далеч от погледа. Благодарение на новия наличен цвят при 23-инчовата IPS версия – брилянтно бяло с гланц и традиционното черно, потребителите могат да изберат подходящия вид, които пасва най-добре на интериора им.

Качествата на новите Blade модели са на най-високо ниво, както винаги е било. И двата монитора използват последно поколение LED подсветка, която допринася за тънкия профил. 23-инчовият е базиран на технологията eIPS (Enhanced In-Plane Switching), което осигурява почти 180-градусов ъгъл на видимост, без да бъдат жертвани остротата и енергията на цветовете. 24-инчовият модел е базиран на AMVA технология и предлага дори още по-голямо контрастно съотношение и от там – още по-жива и чиста картина. А това е чудесна възможност да обработите своите ваканционни снимки! Внимание заслужават и енергийните функции на Philips, които осигуряват оптимален цвят, контраст и подходяща картина за всяко приложение. Черният 24-инчов Blade AMVA 249C4QHSB монитор ще бъде наличен в края на септември на препоръчителна крайна цена от 289 евро. Белият гланцов модел Blade 239C4QHSW ще се появи много скоро след това на препоръчителна крайна цена от 249 евро.

Прочетено: 8159 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.