Начало » Мода » Г-жа Бербатова избра ”Модел на България”

Мода


Г-жа Бербатова избра ”Модел на България” Г-жа Бербатова избра ”Модел на България”

01 Ноември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Майката на най-голямата футболна звезда на България Митко Бербатов – Маргарита, журира първия конкурс ”Модел на България 2008”, който се проведе в Благоевград. Лично звездната родителка, предрече кариерата на благоевградската красавица Христина Красимирова, съобщават от ”ПроФайл”.

Освен това Христина получи и личен подарък от Франко Баталя, продуцента на Моника Белучи и куп още звезди - уникална корона от бяло злато и диаманти, която украси победителката.

За съжаление бизнес ангажименти попречиха на Баталя да оглави председателстването на журито и да гостува у нас, но затова пък той показа джентълменство като изпрати по свои хора изящната корона до организаторката и притежателка на модна агенция БГ МОДЛЕЛС Веселина Ангелова.

Дамата с екзотично азиатско излъчване Христина пребори 25-те претендентки и зае престижното първо място. Титлата за първи път се присъжда за България и ще има право да се бори за Световния конкурс – ”Модел на Света”. Той ще се проведе в началото на ноември в Китай. Нашето момиче заминава тези дни за юбилейното 20-то издание на Miss Model of the World 2008 в Хонг Конг. Заради него Тина, както обичат да я наричат галено приятелите й, е в трескава подготовка. Всеки ден тя посещава студио за красота Магама, където се грижат за перфектния й външен вид. Лично носителката на много световни награди за стайлинг и издател на списанието за коса Coiffure Beauty - Вили Боршукова подготвя визията й за корицата му.

Главната дизайнерка на модна къща ОДЕТА Донка Лазарчева, пък се е заела с денонощната подготвка с десет официални и коктейлни рокли за конкурса. Стилните обувки за всяка рокля и отделните дефилета са от българския производител Стил Дупница. Уникални индивидуални бански костюми за сцена и плуване ще очертаят перфектното тяло на Тина, като виновници за това са Роси Стил Пловдив.

За да изпъкне със сексапил и оригинална визия Аксел Харди изработиха индивидуална носия от плетива с която нашето момиче ще изгрее в Китай. Освен богатия и разнообразен гардероб, Христина ще носи със себе си българска роза и национални кукли, народни носии и други национални символи, за да представи България достойно.

Христина Красимирова е на 21 години, представител на огнената зодия Стрелец. Красавицата родом от Етрополе, следва печатни комуникации в София в четвърти курс. От малка обича да танцува народни танци и подкрепя винаги българското в себе си.. Говори перфектно англйиски и италиански.

Прочетено: 3201 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.