Марияна Попова, Орлин Горанов и Любо ще пеят Happy Birthday на Мис Каприз

Софийската верига пицарии празнува 15 вкусни години

На 27 ноември от 20.00 часа в столичния PR Club Марияна Попова, Орлин Горанов и Любо ще допринесат за най-капризното парти в столицата – петнадесетия рожден ден на Мис Каприз. Собствениците Стоян Иванов и Живко Живков ще духнат свещите на тортата с помощта на музикалните звезди.

Типично в техен стил от Мис Каприз смятат не да получават, а да подаряват подаръци, които ще бъдат изненада за всички присъстващи.

15-годишнината на Мис Каприз беше подкрепена от мащабна имиджова кампания “Искаме Ви щастливи”.
Това е потвърждение на концепцията при създаването на пицариите – задоволяваме и най-капризните, искаме доволни и усмихнати хора.

Вирус криейтив студио заедно с Маркетинг директора на Мис Каприз Стефка Джагарова са създатели на кампанията, а вдъхновител е и най-новата пицария, отворена за 15-годишнината.

15 години Мис Каприз дойде и с нова торта. Уникална технология за производство на замразени мусови торти – “Гостите вече не могат да ви изненадат!”.

По случай 15-годишнината си Мис Каприз покани в екипа си двама нови специалисти в областта на производството и продажбата на замразени продукти.

Мис Каприз вижда бъдещето на български марки и вериги в региона – “Време е да погледнем към международни пазари”, каза Стефка Джагарова.

През 2008 г. собствениците обещават да изненадат любителите на марката с ново и модерно заведение на територията на София.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*