Мис България 2010 е чаровна брюнетка

21-годишната чаровна брюнетка Ромина Андонова от София обра повечето награди на провелия се на 23 април конкурс за красота “Мис България 2010“, съобщиха организаторите.

Красавицата, завоювала вниманието на журито и публиката, спечели също и специалните награди “Лице на зехтин Родон” и “Мис Симетрия”. Освен престижната корона, Ромина спечели и правото да представи страната ни на световния финал “Мис Свят 2010”.

На второ място компетентното жури, с председател Жени Калканджиева – Манова, класира 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова. Блондинката вече е известна на широката публика като едно от лицата на прогнозата на времето по телевизия Про.бг. Тя е и носителка на приза “Мис Пловдив 2009”, годеница е на футболиста от ЦСКА Александър Бранеков.

В Пловдив отлетя и третата корона на конкурса “Мис България 2010” – при 21-годишната огнена червенокоса хубавица Зорница Стойчева. Участничките в конкурса получиха множество изненади, сред които подаръци от „Ice watch”, „Oriflame”, „Kwiat”, „Милмекс” и др.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*