Начало » Мода » Мис България 2010 е чаровна брюнетка

Мода


Мис България 2010 е чаровна брюнетка Мис България 2010 е чаровна брюнетка

30 Април 2010 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

21-годишната чаровна брюнетка Ромина Андонова от София обра повечето награди на провелия се на 23 април конкурс за красота "Мис България 2010", съобщиха организаторите.

Красавицата, завоювала вниманието на журито и публиката, спечели също и специалните награди "Лице на зехтин Родон" и "Мис Симетрия". Освен престижната корона, Ромина спечели и правото да представи страната ни на световния финал "Мис Свят 2010".

На второ място компетентното жури, с председател Жени Калканджиева - Манова, класира 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова. Блондинката вече е известна на широката публика като едно от лицата на прогнозата на времето по телевизия Про.бг. Тя е и носителка на приза "Мис Пловдив 2009", годеница е на футболиста от ЦСКА Александър Бранеков.

В Пловдив отлетя и третата корона на конкурса "Мис България 2010" - при 21-годишната огнена червенокоса хубавица Зорница Стойчева. Участничките в конкурса получиха множество изненади, сред които подаръци от „Ice watch”, „Oriflame”, „Kwiat”, „Милмекс” и др.

Прочетено: 3710 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.