Симона Евгениева взе короната на „Мис България” 2014

На тържествена церемония снощи бе избрана най-новата носителка на титлата „Мис България” 2014, Симона Евгениева на 20 години от град Монтана.

Нейни подгласнички станаха Мария Цветанова от Костинброд и Дани Димитрова от София, а журито бе истински затруднено в своя избор, тъй като и 16-те финалистки блестяха с красота, идеални фигури и много чар.

Организаторите на събитието агенция „Интерсаунд” и „Визаж Модел Груп” решиха да открият тазгодишното издание на конкурса “Мис България” с впечатляваща адаптация на балета „Лешникотрошачката”, а в главните роли участваха претендентките за престижната титла и балет ЕРА-3000.

Момичетата имаха възможност да се представят с приказните официални рокли на дизайнера Стоян Радичев, бутиковите тоалети на Patrizia Pepe и най-актуалните бански костюми на „Delfina”, а в истински балерини ги превърна модна къща „Перлита“. За визията на красавиците се погрижиха екип от професионални гримьори на „Max Factor” и коафьори на “Christian of Roma Group”.

Победителките получиха уникални корони и диамантени колиета, осигурени от Altinbas,както и много подаръци от „Max Factor”,“ЕО Дент“, “Christian of Roma Group”, “Delfina”и др.
След гала церемонията всички участнички и гости се забавляваха на официалният коктейл в Piece of Paradise и after party в клуб Ревю.

Фото: Алех Манчев за FashionSense

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*