Ирен Онтева във фотосесия за Мебели GAUTIER

Марката е създадена през 1958 г. в Le Boupere, област VENDEE. GAUTIER започва развитието си като производител на детски стаи. Благодарение на оригиналните си идеи, уникален дизайн, изискан стил и изключително качество, марката бързо добива висока популярност както във Франция, така и по света.

Френските мебели GAUTIER вече 50 години са неоспорим фактор в света на мебелите.
Общото развитие на марката през годините разкрива разнообразие от колекции. Те предлагат различни решения за цялостно обзавеждане – детски, спални, дневни, гардероби и гардеробни, библиотеки, офис мебели.

GAUTIER е първият френски производител на мебели, който притежава и трите сертификата – за качество, за безопасност и за опазване на околната среда.

Днес марката е позната в 70 държави, разположени на 5 континента.

Над 5 милиона деца по света са отраснали в стаи, обзаведени с мебели GAUTIER.

В България, марката GAUTIER се представлява вече близо 20 години от фирма “А и З” ЕООД. Фирмата е позната с изключително атрактивните си интериорни решения, високо качество на предлаганите продукти, стриктно спазване на срокове за изпълнение и безупречното отношение към клиентите и партньорите си.

Тази година, по време на зимната промоционална кампания, от 01 ноември до 31 декември “А и З” представя ексклузивни модели на GAUTIER в ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР, София.

Повече информация за Мебели Gaultier

Ирен Онтева във фотосесия за Мебели GAUTIER

Ирен Онтева във фотосесия за Мебели GAUTIER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*