Мария Илиева стартира годината с поредица от концертни участия

Кадифеният глас на българската музика работи върху нов албум

Чаровната изпълнителка започва новата 2009 год. с поредица от концети в страната в рамките на тази и следващата седмица. Довечера Мария Илиева ще зарадва своите фенове в зимния курорт Пампорово с появата си в клуб „Ликьор”. През следващата седмица тя ще гостува и на останалите клубове от веригата „Ликьор” съответно в Пловдив (13.01.2009), в София (14.01.2009) и във Варна (15.01.2009). Певицата ще заложи на най-хитовите парчета от албума си „Идвам към теб”, както и на номер едно синглите oт албума „Лунен сън”.

Мария Илиева сподели, че в момента освен върху клубните участия, се е концентрирала и върху подготовката по своя следващ албум. Концепцията за предстоящия музикален проект е той да бъде разделен на две части. В първата – песните ще бъдат с акустично соул звучене, а втората ще представя ремиксираните от български и световни DJ-и клубни версии на всяко едно от парчетата. По този начин с предстоящия си албум Мария Илиева ще представи едно ново артистично амплоа чрез специфичното съчетание между нежността на акустичната музика и заложеното в ремиксите модерно клубно звучене.

Успоредно с работата по предстоящия си албум талантливата изпълнителка подготвя редица нови проекти, свързани, както с нея самата, така и с промотирането на новите артисти от лейбъла „Стерео стая”. В края на месец януари Мария Илиева ще заснеме специална фотосесия. Локацията на снимките за сега остава в тайна, както и самата концепция на фотосесията. Освен с нова визия, Мария Илиева ще изненада публиката и с напълно обновен сайт, на който ще могат да бъдат видяни ексклузивни кадри от процеса на снимките, както и всички новости около чаровната певица.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*