Начало » Музика » Македонска къща - докоснете се до обичаите, забавленията, адетите, кухнята и фолклора на македонската култура

Музика


Македонска къща - докоснете се до обичаите, забавленията, адетите, кухнята и фолклора на македонската култура Македонска къща - докоснете се до обичаите, забавленията, адетите, кухнята и фолклора на македонската култура

05 Декември 2008 Infotech.bg Коментари [1] Категория › Музика

   increase  decrease

В «Македонската къща» в Студентски град, срещу Зимния дворец, преди кооперативното пазарче, можете да се докоснете до обичаите, забавленията, адетите, кухнята и фолклора на македонската култура. Ресторантът е на два етажа, тук е основният, където е камината, кухнята и чорбаджийският миндер. На втория етаж има големи и просторни зали, както и уютни сепарета със страхотна гледка навън. През лятото всички прозорци се свалят и така зимната градина се превръща в лятна.

Ресторантът има сериозните амбиции не само да приема гости за хранене, а и да бъде отлично място за опознаване на македонския бит и култура. Тук ще се посрещат туристически групи от България и чужбина, ще се вихрят сватби, празненства, рождени дни, годишнини и други семейни и приятелски събирания.

Любезните домакини, главният готвач, който е също от македонския край, са ви приготвили чудесни специалитети, като малък акцент от страхотното меню. Истинско домашно червено вино и други напитки.

Наздраве, добър апетит и честита «Македонска къща».

Прочетено: 6038 пъти



 

Коментари

26 Март 2009 KORNELIYA:

Гадните македонци, които са си въобразили, че са връх на любезността към клиентите и на коректното отношение към експлоатираните от тях българчета, да се омитат обратно на село.

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.