Начало » Музика » MAD TV бомбандира тв ефира със серия ексклузивни български видеоклипове

Музика


MAD TV бомбандира тв ефира със серия ексклузивни български видеоклипове MAD TV бомбандира тв ефира със серия ексклузивни български видеоклипове

30 Септември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Гледайте само по MAD, Любо „На края на света”, Лилана “Sound Of Goodbye” и дебютното видео на Криста „Това, което искаш”

MAD TV стартира едновременно, ексклузивното излъчване на серия български видеоклипове. Зрителите на MAD първи ще гледат дебютното видео на музикалното откритие Криста, изкусителната ЛиЛана и Любо, който се завръща с горещ нов клип, директно от Ню Йорк.

Единствено по MAD TV ще бъде представено най-новото име на българската музикална сцена - Криста, откритието на лейбъла Стереостая. Певицата застава за първи път пред обектива на камерата, за да визуализира дебютния си сингъл „Това, което искаш”, под режисурата на Валери Милев. Песента е дело на австрийския продуцентски екип Simphonics, който включва Leon, гост-изпълнител на последния MAD Secret Concert с Анелия, Cesar Sampson, Sensey и DJ Mezuian. MAD TV е ексклузивен медиен партньор на предстоящата видео-промоция на младата певица, която ще се състои на 30 септември, в клуб Ялта. Същата вечер, точно в 22:00ч., музикалния канал стартира излъчването на дебютното видео на Криста.

На 30 септември, в 12:00ч., в предаването “FIRST” от 7 Days MAX, MAD TV ще завърти ексклузивно и най-новото видео на Любо, завърнал се наскоро от Ню Йорк, където под режисурата на Камен Воденичаров (Kamenvo studio), реализира снимките на клипа „На края на света”.

Зрителите на MAD ще могат да проследят и най-новото видео на горещата ЛиЛана “Sound Of Goodbye”, режисирано от Валери Милев. Музикалният канал подготви аудиторията за неговата премиера, с оригинален трейлър в своя ефир. В края на лятото, ЛиЛана записва “Sound of Goodbye” в студиото на Wout Van Dessel в Антверпен, Белгия. Музиката и аранжимента са на Wout Van Dessel, известен продуцент и композитор от Белгия, популярен с денс проекта Силвър /Sylver/ , а “Sound of Goodbye” е неговия втори съвместен проект с ЛиЛана , след успешния сингъл “Here I go”. Официалната премиера на видеото ще се състои в предаването “FIRST” от 7 Days MAX с водещ Рая, на 2 октомври, в 12:00ч.

Прочетено: 2779 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.