Начало » Музика » "Златка и Николета са любимите ми жени"– призна Андреа

Музика


"Златка и Николета са любимите ми жени"– призна Андреа

23 Юли 2009 PR Premier   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

"Златка и Николета са любимите ми жени" – призна Андреа в скорошното си гостуване при Росен Петров на въпроса му защо е изневерила на Николета със Златка.

А причината е прясно заснетото видео на певицата към песента "Моята порода". Това е и най-високобюджетният клип в кариерата й - 40 000 лв. Сниман е на 4 локации, като са използвани шест различни и мащабни декори.

Песента е в дует със световно-известният италиански изпълнител Джео Да Силва и със специалното участие на Ленъкс Браун.

Автор на пaрчето отново е международният продуцент на блондинката Кости Йонита. Въпреки, че все още клипа не е видял бял свят, песента вече се заформи като хит на лятото.

Най-скандалното обаче е присъствието на Златка Райкова. Тя е поканена за втори път да участва в проект на фолк-певицата. След страстната целувка между Андреа и Николета обаче меломаните се чудят каква ли ще е ролята този път на г-ца Райкова във видеото.

Наскоро Златка бе засечена да си разменя ласки и с Николета Лозанова. Поражда ли се ревност между трите секс-икони и има ли нещо повече от професионална работа между тях... за сега Андреа пази подробностите в тайна.

Прочетено: 4897 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.