Ралица Тодорова в новото видео на Тони Стораро

Най-красивата омъжена българка Ралица Тодорова Мисис България 2008 участва в новия видеоклип на най-добрия поп фолк изпълнител Тони Стораро.

Видеоклипът на песента “Седем пъти” беше заснет в Слънчев бряг, а Ралица играе ролята на влюбена жена, която решава да изневери на мъжа си за първи път. Така освен изневярата тя става и предателка на любовта му.

“Ралица се справи много добре със своята роля във видеоклипа, защото тя е семейна жена и може по най-добрия начина да предаде трите усещания и емоции, които търсихме във видеоклипа”, сподели режисьора на лентата Ненчо Касъмов.

Това е първия видеоклип, в който участва Мисис България 2008 Ралица Тодорова. Тя сподели, че снимките за нея са били интересни и повече е гледала на този ангажимент като забавление въпреки че сценария на видеото показва истинската страна на живота.

“Най-радостни за участието ми във видеоклипа ще бъдат безспорно моето семейство – съпругът ми и нашия син син, защото досега в такава роля на предателка на любовта не са ме виждали. За тях съм най-добрата съпруга и най-добрата майка”, сподели Ралица Тодорова.

Снимка: Личен архив Н.Николов

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*