Начало » Музика » Дебютният сингъл на KРИСТА се изкачи на челно място в класация на MTV

Музика


Дебютният сингъл на KРИСТА се изкачи на челно място в класация на MTV Дебютният сингъл на KРИСТА се изкачи на челно място в класация на MTV

08 Януари 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

„Това, което искаш” е на второ място в World Chart Express - класацията за най-слушана музика в Европа

Новата 2009 година започна изключително успешно за откритието на лейбъла „Стерео стая”. Непосредствено след първото излъчване на „Това, което искаш” (в началото на декември миналата година), песента се изкачи в класацията World Chart Express и зае челна позиция. Подобен интерес от страна на медийния гигант към дебютен сингъл на млад артист се случва много рядко. Въпреки това българската продукция бе високо оценена и на трети януари тази година MTV излъчи отново песента на Криста. Този път успешното видео на младата певица се нареди на второ място, изпреварвайки с една позиция песента на най-добре продавания за 2008 год. американски артист - Бритни Спиърс - “Circus”. Повторението на класацията World Chart Express ще бъде на 9.01.2009 от 18:00 ч. местно време.

Това успешно начало на новата година даде допълнителен заряд на Криста, която след празниците продължи своята усилена работа по предстоящия албум. От екипа на „Стерео стая” издадоха, че в момента младата певица подготвя своя втори сингъл, който ще бъде представен на българската публика в края на месец февруари. Все още остава изненада какво ще е звученето на второто парче на младия талант и кой ще работи по реализацията на видеото към сингъла.

Прочетено: 2068 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.