Начало » Мода » Куп звезди на конкурса за красота PURE VISION

Мода


Куп звезди на конкурса за красота PURE VISION Куп звезди на конкурса за красота PURE VISION

16 Април 2010 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Модна агенция VS MODELS организира за първи път конкурс за красота. Той носи красивото име PURE VISION и ще се състои на 23 април. Мястото е суперлуксозния хотелски комплекс Atlantis в Сарафово (Бургас).

Участничките са на възраст от 17 до 22 години, с различни занимания и интереси. "Едно от най-важните неща, които съм търсил в кандидатките, са естествената женска красота, свежа и изчистена, това е и основната идея на конкурса", споделя шефът на агенцията Фавиол Сефери, които зорко е подбрал претендентките за титлата.

Момичетата ще бъдат облечени в невероятните рокли на бутик PRINCESS, а за цялостния им външен вид ще се погрижат професионалистите от THE WHITE STUDIO.

Фотосесии за списания, спа-уикенди в комплекс Atlantis, козметика от Avon, екскурзии в чужбина и много други са наградите, които очакват победителките на призовите места.

Много ще бъдат и вип гостите на събитието. Сред имената са моделите - Николета Лозанова, Симона Първанова, Бориса Тютюнджиева, както и ТВ лицата - Руслана Попова, Ангел Дончев, Миглена Ангелова и адреналинката Яна. Звездната компания допълват певците - Цветелина Янева, Траяна, Ерик, Джордан, Джина Стоева, Иван Притъргов и рапърът Bix. Големите ценители на красотата и критици - стилист Капанов, Вили Вита и Мон Дьо също ще наблюдават конкурса и ще подкрепят младите дарования на модната агенция.

Залата ще приготвят сватбена агенция "Диаманти", а озвучаването и осветлението ще са от proTechnicaEVENT. Спектакълът ще бъде открит от танцовата формация DANCECODE, които са невероятни танцьори, с много награди от състезания. След края на официалната част, ще има after party на моделите и гостите в dance club Pure.

Медийни партньори на конкурса са списание Анна Клуб, TV Mix, Fashion.bg и Live Magazine. Вижте повече подробности за конкурса PURE VISION на: purevision.pszone.net

Прочетено: 2883 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.