Весела Тотева вложи вдъхновение от Дубай в лятна колекция

Весела Тотева наскоро се завърна в България, след екзотична лятна почивка с любимия си Елин Топузаков в Бурж Ал Араб в Дубай.

Вдъхновена от пътуването си, Весела Тотева завърши лятната си колекция облекла. В нея е заложено на свежи и изчистени цветове. Хит са бялото, бежовото, пясъчните нюанси и светлите тонове на топлите цветове, материите са леки и прохладно-комфортни. Усещане за свобода дават актуалните за всяко лято дълги феерични рокли. Новата мания на Весела са модните тюрбани за глава в контрастни ярки цветове, които създават усещане за дискретен лукс в летните горещини.

“Подготвям големи изненади, за есента, които ще могат да видят в края на август и началотото на септември” – издава Весела Тотева. “Ще има грандиозно представяне на тоалети, както и много оригинален и различен сайт на марката” – добавя тя. В красивата фотосесия, в пикантен контраст с русокосата чаровница, участие взема и горещата брюнетка Теодора Иванова, която е водеща по ББТ.

Летните облекла на марката ще присъстват в новия клип на попфолк певицата Емилия, който ще бъде заснет на морето до дни.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*