Кали представи видеото към новия си сингъл „Фалшива”

Десетки приятели и колеги на чаровната изпълнителка се събраха в столичния клуб Camay, за да уважат партито за промоцията на новия й клип към песента „Фалшива”.

Най-многобройна беше групата на колегите на Кали от шоуто „Пей с мен” – Тони Димитрова, Каролина, Наско от Б.Т.Р. и дуетните половинки на звездите – Любен Бръшлянов, Анджело, Мелинда, Дивна и т.н. Да поздравят Кали на партито дойдоха топ гримьорката Силвия Стойчева и манекенката Теди Велинова. Фурор предизвика появата на естрадната прима Йорданка Христова, която обясни, че е дошла специално заради Кали, с която ги свързва добро приятелство.

Клипът към песента „Фалшива” впечатли много гостите. Преди премиерното му прожектиране Кали разказа накратко интересната история около заснемането му – кадрите са на фона на полуразрушена къща в село Петровене, на 100 км от столицата. Избран е този декор, за да се пресъздаде чувството на обреченост и неизбежност, което носи разрушената любов, за която Кали пее. Партньор на изпълнителката във видеото е атрактивен чернокос красавец – топ моделът на Next One Антонио. „Посланието на песента е следното- обясни Кали. – И преди, и сега, такива неща са се случвали на хората и болката от невъзможната любов е една и съща.”

Кали изненада гостите си с още една версия на „Фалшива” – в модерно баладично поп-звучене, която изпълни на живо. След това на сцената – да поздравят звездата със своя песен, се качиха дуетният партньор на Кали Любен Бръшлянов, неотразимата Тони Димитрова, атрактивният Анджело и разбира се, вечната Йорданка Христова, която накара всички присъстващи да танцуват и да пеят с нея.

Промоцията на клипа „Фалшива” загатна за какво ще става въпрос в предстоящия албум на Кали, който се очаква да излезе в края на лятото.

„Планирам още много приятни изненади за почитателите си. Това беше само началото!”, заяви с усмивка певицата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*