Начало » Музика » Кали спаси Стефани

Музика


Кали спаси Стефани Кали спаси Стефани

16 Май 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Певицата предложи на дуетната половинка на Софи Маринова да остане в “Пей с мен” и да пее с нея и Любен

По този начин Кали буквално “спаси” младата Стефани от прекратяване на участието й в музикалното шоу, след като предишната й дуетна половинка – Софи Маринова, напусна надпреварата. “Харесвам Стефани. Тя притежава голям талант и заради това смятам, че трябва да й се даде още един шанс, защото това е целта на предаването” – обясни действията си Кали. Идеята й бе подкрепена и от останалите звезди в шоуто, които също пожелаха да поканят Стефани да пее с тях на някои от финалните концерти. Младото момиче не скри радостта си, че остава на сцената и благодари искрено на Кали за жеста й.

Лайфът в сряда се оказа забележителен за Кали не само заради емоционалните събития, развили се по време на вечерта. Тя и дуетният й партньор Любен спечелиха първо място в седмичното класиране с изпълнението си на вечният хит на Франк Синатра “Ню Йорк, Ню Йорк”, който явно допадна на зрителите най-много от всички конкурсни песни.

Безапелационната победа тази седмица изведе Кали и Любен на второ място в генералното класиране, като от върха на класацията ги дели съвсем малко.

Прочетено: 2360 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.