Жаси събра приятели на парти

Куп родни знаменитости уважиха следобедния парти-коктейл организиран от Жасмина Тошкова. Поводът беше изложение за хотели и ресторанти и представяне на новостите в аксесоарите за маса и мебелно оборудване на фирма „Стъклен Свят” и ”Булдекор”.

Събитието не пропуснаха и колегите на Жаси от „Сделка или не” – Румен Луконов и Нотариус Иванова. Сред гостите се открояваха още топмоделите Ирен Онтева, Гери Дончева, Гери Аролска, Стела Радославова, Дияна Якубовска и Миглена Николова, както и плеймейтката Златка Димитрова, известна още като черната Златка, ПР-ката и бивше момиче на късмета Теодора Цветкова, колежката и от тв екрана Силвия Петрова, шоуменът Богдан Томов, Chef Боян Петров, мис University Марина Мицич, бизнес дамите Екатерина Стефанова, Свилена Стоянова и Веси Вацева, брадъра и телевизионен водещ Лео, певеца Стефан Илчев, spinning инструктора на звездите Росен Димитров, организатора на най-бляскавите ревюта и конкурси за красота – Амалия Тинчева и хореографа Ани Петкова.

Истински фурор направиха прима-балерината на Националния театър за опера и балет Марта Петкова и примиер-солистът Емил Йорданов , които представяха малки етюди от техните представления и с невероятна красота и грация демонстрираха едни от топ продуктите на Стъклен Свят – португалски порцелан с кант от истинска платина и чаши от венецианско стъкло с огледално-черно металик покритие.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*