Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor

Четвъртият лайф концерт в “X Factor” премина под звуците на българските хитове. Финалистите представиха своите интерпретации на хитовете на Сигнал, Шурците, Орлин Горанов, Сленг. На живо в залата ги подкрепиха и Белослава, Елица и Стунджи, Дони и Нети, както и членовете на журито Мария Илиева и Мага, чиито песни звучаха на живо в изпълнение на участниците в “X Factor”.

Александра представи нова интерпретация на песента на Мария Илиева, композирана от Мага – „Лунен сън“. Елица затанцува на песента й със Стунджи „Вода“, в изпълнение на Ангел и Моисей. Мартин разчуства зрителите с „Да те жадувам“ на Сигнал, а Маргарита благодари на Белослава и Живко Петров за хита им „Между две луни“, с който тя ще се бори за зрителския вот.

Тази вечер за първи път финалистите в „X Factor” ще имат честта да бъдат на една сцена с един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов. Те ще зарадват зрителите на Нова ТВ с легендарния му хит „Сбогом, моя любов”.

Българското издание на “X Factor” получи много добри отзиви от световните продуценти Freemantle, които коментираха изпълненията за достойни за концерт на наградите на MTV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*