Начало » Музика » Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor

Музика


Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor

19 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Четвъртият лайф концерт в "X Factor" премина под звуците на българските хитове. Финалистите представиха своите интерпретации на хитовете на Сигнал, Шурците, Орлин Горанов, Сленг. На живо в залата ги подкрепиха и Белослава, Елица и Стунджи, Дони и Нети, както и членовете на журито Мария Илиева и Мага, чиито песни звучаха на живо в изпълнение на участниците в "X Factor".

Александра представи нова интерпретация на песента на Мария Илиева, композирана от Мага - „Лунен сън“. Елица затанцува на песента й със Стунджи „Вода“, в изпълнение на Ангел и Моисей. Мартин разчуства зрителите с „Да те жадувам“ на Сигнал, а Маргарита благодари на Белослава и Живко Петров за хита им „Между две луни“, с който тя ще се бори за зрителския вот.

Тази вечер за първи път финалистите в „X Factor” ще имат честта да бъдат на една сцена с един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов. Те ще зарадват зрителите на Нова ТВ с легендарния му хит „Сбогом, моя любов”.

Българското издание на "X Factor" получи много добри отзиви от световните продуценти Freemantle, които коментираха изпълненията за достойни за концерт на наградите на MTV.

Прочетено: 2501 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.