X Factor пуска всички свои фенове зад кулисите на шоуто със специална версия на Internet Explorer

Всички фенове на музикалното шоу на Нова ТВ X Factor вече имат допълнителен достъп зад кулисите на любимото си предаване. Музикалният формат номер 1 в света отваря широко врати за зрителите си, благодарение на създадената за X Factor версия на Internet Explorer, разработена съвместно от Майкрософт България и Нова ТВ.

Специалната версия на Internet Explorer е достъпна на http://xfactor.novatv.bg/ie и дава възможност на потребителите в реално време да следят най-актуалните развития в надпреварата между кандидатите. Ексклузивни новини, непубликувани снимки, видео материали от бекстейджа и информация „от кухнята“ очакват всеки един фен, който я използва.

„Нашата цел с разработването на тази версия бе да доближим хилядите фенове на X Factor максимално близо до любимите им изпълнители в онлайн пространството. Комбинирахме силата и възможностите на медиите и технологиите и по този начин им осигурихме бърз и непрекъснат достъп до актуални новини и любопитна информация специално за тях“, сподели Станимира Добруджалиева, Продуктов мениджър Windows, Майкрософт България.

Феновете и приятелите на X Factor могат да се регистрират и за участие в играта, която ще им даде възможност да спечелят покана за двама за концертите. Всяка седмица един щастливец, дал своето предположение кой ще отпадне от шоуто, ще може да види на живо своите любимци по време на концертите на живо в зала „Фестивална”.

Специалниата версия на браузъра е достъпна за всички фенове. Потребителите могат да избират между версията Internet Explorer 8 и Internet Explorer 9 в зависимост от операционната система, която ползват. Двете версии дават равен достъп до информацията за X Factor и могат да бъдат използвани и като стандартен интернет браузър.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*