Начало » Технологии » Първият iPhone е вече в България

Технологии


Първият iPhone е вече в България Първият iPhone е вече в България

03 Август 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

ПЛЕСИО представи на българските фенове на хай-тек джаджите уникалното мултифункционално устройство iPhone в своя магазин. Екипът на ПЛЕСИО осигури изключителната възможност недостъпният все още в Европа iPhone да бъде видян и разгледан в детайли. Устройството съчетава функциите на мобилен телефон, iPod (mp3 плеър), PDA с навигация чрез Google Maps, Internet браузер и e-mail. Суперинтуитивният интерфейс и революционната функция мултитъч дисплей го правят много удобен и лесен за употреба.

Официалната премиера на iPhone в Ню Йорк бе на 29 юни т.г. Все още няма дата за премиерата му в Европа, но очакванията са това да се случи тази есен или в началото на 2008 г. Неслучайно хиляди стояха на опашки пред магазините на Apple. IPhone не е просто телефон с много функции. Това е новият начин за комуникация, който ти дава достъп до всички канали за свързване с твоите приятели, близки и колеги. Заради това, че iPhone съчетава в себе си всичко, което улеснява комуникацията, като Skype и Yahoo Massanger, при въвеждането му като ключова дума в Google излизат над 80 000 000 резултата.

PLESIO COMPUTERS S.A. e с 35-годишна история и е лидер в продажбите на компютърна техника, комуникационни продукти и офис материали на гръцкия пазар. През последните 5 години PLESIO е сред 500-те най-бързо развиващи се фирми в Европа, както и сред 100-те най-големи доставчици на офис материали в света. Компанията обслужва 100 000 корпоративни клиенти и има оборот над 300 млн. евро.

Фирмата прави първи стъпки в България през 2005 г. с откриването на търговския център на ул. ”Ангел Кънчев” 5 на площ от 850 кв. м. Разполага с развита логистика и складово помещение от 1000 кв. м. В модерния двуетажен магазин са изложени над 11 500 различни продукта.

Прочетено: 3442 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.