Първото DJ RADIO в света от М-Тел и Vodafone live!

Потребителите на Vodafone live! вече имат уникалната възможност да слушат първия в България и по света 24-часов аудио канал DJ RADIO. Радиото излъчва модерна танцувална музика и представя версии на най-големите световни хитове в момента, определени от класации, представящи мнението на младите и активни хора, както и на световните диджеи. DJ RADIO е единственото радио в България, което дава на клиентите удобството да виждат на екрана на своя телефон името на изпълнителя и музикалното парче, което тече в момента, а също и на това, което следва.

Без реклами и водещи, този канал е мобилно забавление достъпно навсякъде – на път, на плажа, и т. н. Музикалната база данни се опреснява всеки четвъртък, което гарантира, че плейлистите са винаги свежи и актуални. Така слушателите на DJ RADIO получават винаги най-доброто от световната клубна сцена, при това във версии, които могат да бъдат чути ексклузивно чрез Vodafone live!.

DJ RADIO е нон-стоп танцувално парти и със специално програмирани сегменти – гост-участия на известни български и световни диджеи, сетове на живо и т.н. DJ RADIO е достъпно за потребителите на мобилния портал, както през телефони от трето поколение, така и през обикновен GPRS телефон.

За да се наслаждават денонощно на музикалния канал, клиентите на Vodafone live! трябва единствено да направят своя месечен абонамент за 1,89 лв.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*