Начало » Музика » Красавиците от Hypnotic с ново парче

Музика


Красавиците от Hypnotic с ново парче Красавиците от Hypnotic с ново парче

28 Април 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

“Съдбата чука на вратата” за красавиците от Hypnotic... но не и любовта.

“В любовна криза сме” – оплакаха се през смях четирите красавици от квартет Hypnotic. Боряна, Гергана, Марина и Мария все още не са срещнали мъжете на мечтите си. Въпреки това те изобщо не скучаят. Четирите музикантки са се отдали на активно творчество. Наскоро те записаха с голям симфоничен оркестър поредното си яко парче – диско версия на Пета симфония от Бетовен. “Парчето е невероятно, много живо и асоциативно.

Наистина е невероятно как звучи мотивът за Съдбата, изпълнен от класически инструменти, но в диско ритъм” – коментират от квартета. Те представиха парчето за първи път като специална изненада на откриването на шоурума на Astella, предстои промоцията му в “Шоуто на Азис”. Диско аранжиментът на Пета симфония ще влезе и в техни първи албум наред с уникалните Libertango, Bubamara и Танц със саби на Хачетурян.
Момичетата заснеха фотосесия към парчето в необичаен за тях до момента диско стайлинг по идея на креативните фотографки и дизайнерки от студио Wings.

В поредицата от почивни дни талантливите музикантки смятат да отидат заедно до Рим, за което отдавна мечтаят. Романтичният град ги притегля не само заради поетичната си красота, а и защото ги вдъхновява за творчество.

Прочетено: 2063 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.