Начало » Туризъм » Хотел Романс - възможности за почивка и бизнес срещи на южното Черноморие!

Туризъм


Хотел Романс - възможности за почивка и бизнес срещи на южното Черноморие! Хотел Романс - възможности за почивка и бизнес срещи на южното Черноморие!

17 Септември 2007 Хотел Романс   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

Непосредствено на южния ни черноморски бряг над прекрасен залив с великолепна гледка се намира Хотел Романс, на около 1 километър на юг от Китен. Хотелът е разположен над скалите в непосредствена близост до плажа. Прекрасните заливи и запазената природа наоколо дават възможност за отморяваща почивка. От прозорците на хотела се откриват фантастични изгреви и залези, а след залез слънце - лунна пътека в морето.

Хотелът разполага с 15 стаи и 12 апартамента, както и с ресторант и пиано-бар. Всяка стая има голяма тераса и гледка към морето. В повечето стаи прозорците обхващат цялата стена и предлагат панорамна гледка към залива.

От март 2008 г. на разположение ще бъде конферентната зала на хотела с 30 места и условия за провеждането на мероприятия като бизнес срещи, конференции, семинари, корпоративни прояви, презентации, делови срещи, тимбилдинг, обучения и др. Разположението и обзавеждането на залата позволяват подредбата на местата в нея да бъде променяна по желание на организатора и в зависимост от провежданото мероприятие.

Прочетено: 3369 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.