Започва специалното лятно издание на “ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организирано от D2

Днес, 20 май 2013г., официално се дава старт на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от D2.

Ако сте ученици, имате ученическа група, готовност да направите авторско парче и да излезете на голяма сцена, можете да се запишете за участие в музикалния конкурс, като качите от 20 май до 14 септември 2013г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 20.05.2013 г.

От 15 септември до 10 октомври 2013г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса: www.d2band.com

Докато тече гласуването ще се проведат няколко полуфинални концерта в страната определени по териториален принцип.

Петте групи, събрали най – голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 5”, който ще се проведе в средата на октомври 2013г. в град София.
Именно от тях D2 ще изберат победителя и най – добрата ученическа група на България за 2013г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5” е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Тъй като всяка година има страхотни банди, организаторите са предвидили и други специални награди.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*