Специална вечер на Джордж Майкъл във Варна!!!

Жокер Медиа и телевизия MAD организират музикално събитие, посветено на легендарния певец

На 18 май в гр. Варна музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” съвместно с телевизия MAD, организира вечер, посветена на музиката на Джордж Майкъл. Това ще бъде едно незабравимо преживяване с музиката на британския поп-идол, непосредствено преди концерта му, на 28 май в София на стадион „Локомотив”. Събитието се организира със съдействието на Е.ОН България и медийното партньорство на Радио Варна.

„Жокер Медиа” и телевизия MAD канят всички почитатели на звездата на 18 май – петък в „Планет Клуб” гр. Варна, начало 21.00 ч.

MAD TV ще отговаря за всички музикални материали, които ще звучат и ще бъдат излъчвани по време на партито. Телевизията ще предостави двучасов материал и гостите на събитието ще имат шанса да видят рядко излъчвани негови клипове, а също и интервюта неизлъчвани досега пред българската аудитория. MAD е спонсор и на концерта на Джордж Майкъл в Гърция, и бе единствения телевизонен канал на Балканите който успя да вземе интервю от звездата. Зрителите на MAD ще имат възможност да видят интервюто в най-скоро време.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*