Galoo – уникална нова концепция за продажби и сделки

Стартира революционен виртуален търговски център за продукти и услуги.

В интернет пространството стартира новият уебсайт Galoo.com, който събира заедно купувачи и продавачи на продукти и услуги на местно ниво и в целия свят.

Новата уникална услуга представлява хъб за виртуална електронна търговия и пазаруване, където купувачите определят цена под официално обявената и предлагат на регистрираните продавачи да я приемат. Уникалността идва не само от факта, че купувачите правят оферта за определени продукти, но имат шанса да получат и услуга на заявена от тях цена.

Уебсайтът стартира първоначално във Великобритания, Албания, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Кипър, Гърция, Черна гора, Румъния, Сърбия, Словения и Турция на 12 езика, включително и на български. В първите две седмици от пускането си Galoo.com има повече от 250 000 уникални посещения.

„Galoo е нова концепция за електронна търговия, която прави пазаруването забавно, лесно и достъпно за всеки интернет потребител. В днешния икономически климат нашият уебсайт е точно това, което търси всеки продавач, тъй като купувачите са буквално пред тяхната врата. Можете да си представите как привлича това търговците и колко много от тях се регистрират в Galoo.com“, каза съоснователят на новия уебсайт Алисън Андрюс.

„Както наскоро бе съобщено от популярен всекидневник, научните изследвания на компания за онлайн пазаруване показват, че три четвърти от нас са твърде срамежливи, за да преговарят за по-добра цена. С Galoo.com тези колебания и несигурност не пречат на потребителите. Всички сделки са дискретни и цената е известна единствено между купувача и продавача, по този начин защитавайки и двамата. Така ние предлагаме оферти и сделки в най-доброто им качество“, каза съоснователят на Galoo.com Манос Йоанидис.

Уебсайтът разполага и с калкулатор за спестявания, който има и благотворителна цел. Той изчислява спестяванията на всеки потребител и дава възможност за дарение на част от парите директно на избрана регистрирана благотворителна организация.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*