„Галинел” подарява кристални сърца

На 31 май, точно в 22.30 часа започва горещо „циганско” парти в Planet Club за избрани гости на марката „ГАЛИНЕЛ”. Всички дами ще получат подарък – кристално сърце на „СВАРОВСКИ”.

„…В продължение на 5 месеца водихме преговори с централата на „СВАРОВСКИ” – съобщи Галина ДЕНЧЕВА, Главен дизайнер на Модна къща „ГАЛИНЕЛ” – и успяхме да договорим лимитирана серия от 300 кристала, обработени във формата на сърце от последната колекция на „СВАРОВСКИ”. Всеки един кристал е с диаметър 4 см и представлява изключителна рядкост. Кристалът носи запазените цветове на марката за настъпващия сезон – в основата си е виолетово-люляков, но „стените” му са така сложно „насечени”, че светлината се пречупва мигновенно и го превръща в тревистозелен…”.

„Изборът на подарък не беше случаен – в колекцията от 72 облекла, които ще имате възможност да видите на Ревю-спектакълът „Циганска сватба” има ръчно- вградени кристали, които сумирани имат 6-цифрена стойност!!!!!!!! Подарявайки кристално сърце, всеки един от присъстващите ще улови духа на модата, която ще налагаме за следващия сезон – лятото ще е „Циганско” – заяви Галина ДЕНЧЕВА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*