Начало » Лайфстайл » Човек летя над главите на празнуващи абитуренти в центъра на Пловдив

Лайфстайл


Човек  летя над главите на празнуващи абитуренти в центъра на Пловдив Човек летя над главите на празнуващи абитуренти в центъра на Пловдив

25 Май 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Репортер на агенция Профайл по случайност стана свидетел на уникален полет на човек над центъра на Пловдив.
Малко след 19:30 часа на 24.05.09 нищо не подозиращите и крещящи зрелостници загубиха ума и дума след като в небесата точно над хотел Санкт Петербург се извиси тяло, което с невероятна скорост и умение пореше въздуха, без каквито и да е помощни средства – единствено с така наречения "летящ костюм". И малко преди да достигне земята разтвори парашута и се приземи пред изумените граждани на Пловдив.

Всъщност в последствие разбрахме, че всички сме станали част от един добре измислен и режисиран от организаторите от Ред Бул сценарий. Летящият човек е не кой да е, а самия многократен шампион руснака Валири Розов. А партито в съседство бе поддържано от музикален джип със специален диджейски пулт. Кулминацията трая около минута , две, в които руснакът се откъсна от мотопланера и прелетя разстоянието oт около 1000 метра до земята. Поради вятъра най-трудно се оказа кацането и бе леко встрани от предвиденото място, коствайки короната на едно борче, но това остана някак си незабелязано, защото на момента Валери Розов бе "отвлечен" от автомобил, който изчезна из улиците на Пловдив.

Летящият руснак бе перфектният подарък за всички абитуренти, които ще запомнят бала си с нещо, което не ще видят всеки ден.

Прочетено: 2597 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.