Начало » Лайфстайл » Елин Топузаков се обясни в любов на Весела Тотева публично

Лайфстайл


Елин Топузаков се обясни в любов на Весела Тотева публично Елин Топузаков се обясни в любов на Весела Тотева публично

21 Януари 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

“Бебенце, много те обичам, знаеш че винаги ще бъдем заедно и вярвам, че ще е така” – каза Елин Топузаков на половинката си Весела Тотева пред десетки хора в столично заведение, които се усмихнаха при вида на толкова любов.

Екс-водещата на “Ало, къщата” и защитникът на Апоел се прибраха за пет дни в България, за да си купят малко, сладко кученце и да дадат най-откровенното, любовно интервю на светската журналистка Нина Никол за сп. ОК!

Влюбените гълъбчета живеят заедно в Израел, мечтаят за уютен дом с няколко дечица и дълги години изпепеляваща любов. Въпреки това двамата кроят общи планове за България. Правят ремонт на апартамент, в който ще живеят, когато се завърнат окончателно.

Иначе в Тел Авив Весела и Топчо се чувстват прекрасно, а тя дори се е научила да готви. “Там за първи път в живота ми правих баница. Иначе от традиционната кухня най-често готвя арабски ориз. Научих се да пия и вино, вечер сядаме и си пийваме, като наблягаме повече на бялото” – откровеничи блондинката.

Докато Елин е на тренировки и мачове, тя ходи на фитнес, на СПА и чете учебници по психология. Разбира се като всяка жена и Весела иска да се види с бяла рокля.

“Топчо няма нищо против, говори ли сме на тази тема. Бихме искали, когато решим да правим сватба да сме си в България – с нашите роднини и приятели, с нашата музика. Това ще се случи в скоро време, но така или иначе се чувствам прекалено обвързана и ще съм още по-щастлива законно да бъдем едно цяло. Най-хубавото нещо на този свят е да се ожениш за човека, когото обичаш” – споделя екс водещата.

От половин година правят опити и за детенце. В началото и за двамата тази тема била табу, но вече се чувстват готови.

“Нямам предпочитания за пола, да е живо и здраво, няма да му се меся, то ще си избере по кой път да тръгне. Ще положим всички грижи да се чувства добре и да има добро възпитание” – разкрива Елин. Въпреки че договора му с Апоел изтича през лятото, той е сигурен, че ще му го подновят, тъй като от клуба му са много доволни от играта му.

Нещото обаче, с което и двамата не могат да свикнат са местните папараци, които постоянно ги дебнат и снимат в разни неприятни пози. За свалките на плажа от ухажори, за най-романтичното им пътуване, за това колко често си казват обичам те и за какво се карат, ще разберете, ако прочетете новия брой на сп. ОК!

Прочетено: 3005 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.