Начало » Музика » Earthdance и club Escape - най-голямата музикална проява на Земята

Музика


Earthdance и club Escape  - най-голямата музикална проява на Земята Earthdance и club Escape - най-голямата музикална проява на Земята

08 Септември 2007 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

За четвърта поредна година, България ще стане домакин на Глобалния фестивал за мир Earthdance – най-голямата музикална проява на Земята, която миналата година се случи едновременно в 340 града в 57 страни.

На 14, 15 и 16-ти Септември областта на Национална GPS станция над с. Кокаляне, намираща се на 13 км. от София, ще се превърне в арена на една уникална по рода си за страната проява.

Очаква ни място с невероятна гледка едновременно към Витоша, Панчарево и София, две сцени с над 100 kW озвучаване и светлини, специални декорации, визии и пърформанси, къмпинг, дневна програма със семинари, кино и видео връзка с Earthdance партита от другите краища на света. Специални гости на събитието са английското етно-ембиънт гуру Banco De Gaia и датският продуцент и диджей Ian Ion, част от легендарните Кох Вох и Saiko Pod, който ще представи своята продукция на живо, както и диджей сет. Освен това участието си потвърдиха и едни от най-горещите имена на световната прогресив хаус сцена - Snake Sedrick от Унгария, V-Sag и El Nino от Гърция.

Музикалната програма на събититето ще включва още изпълненията на живо и сетове на над 30 участнищи от България в стилове като Hip Hop, Break Beat, Drum and Bass, House, Trance and Chill out, сред които Victor’s Mob, Kliment, Artmospheric тийм, диджеите от Mагратеа, Метрополис, HMSU както и Кnas, Bobo, DJ Uli G и много други.Мисията на Earthdance обединява танцуващите по цял свят в едно по-различно парти, чиято аудио-визуална програма върви ръка за ръка с осъзнаването на хуманитарни, социални и екологични проблеми.

Магратеа и 10х.сс, организатори на Earthdance Sofia, с любезната подкрепа на Министерство на Културата, Министерство на Отбраната и Столична община, имат за цел да продължат кампанията от миналогодишното издание, която събра средства за залесяването на площ от четири декара в Природен парк “Витоша”, Специално внимание в рамките на семинарите и предварителната кампания около събитието, ще бъде обърнато на темата за Глобалното затопляне и какво всеки от нас може да допринесе за намаляване на емисиите от въглероден диоксид. Повече информация за Earthdance Sofia 2007 може да намерите на интернет сайта: www.earthdance-sofia.com

Прочетено: 3141 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.