Дона Спанглър представи книгата си “Как да хванеш богаташ”

Певици, манекенки и телевизионни водещи се забавляваха на партито.

Авторката на бестселъра “Как да хванеш богаташ – Принципите на Принцесата” Дона Спанглър, представи пред отбрана публика българското му издание, реализирано от ИК “ЛИК”.

Събитието се проведе в кафе-книжарница “Пингвините” в Orange Center. Водеща на представянето беше певицата Милица, която бе облечена специално за случая в истински царски одежди и носеше огромна корона на главата си.

Сред гостите бяха звездата от “Сънни мюзик” Антонина, Мис България Вселена Гери Кочанова, топ моделът Екатерина Дюлгерова, Гери Гочева, водещата на “Огледала” Гергана Стоянова и др.

Дона бе посрещната с аплодисменти от публиката. Тя пристигна заедно с приятелката си – актрисата Британ Тейлър, и с мъжа си Ричи.

Дона разказа на гостите какво я е вдъхновило да напише книгата си – а именно, защото е искала да сподели опита си в търсенето на своя Принц и да накара читателките си да повярват в себе си и в това, че всичко е възможно.

Основната идея на “Как да хванеш богаташ” според авторката е следната: “Не е толкова важно колко богат е мъжа. Възприемането за богатство може да бъде различно за всяка една от нас. За мен например богат може да е мъжът с къща в Бевърли Хилс, за друга – този, който притежава ферма в Айдахо или да речем, къща в “Бояна”, София.
Важното е да откриете мъж, който ще бъде с богат дух и най-вече – ще бъде щедър и ще иска да ви обгрижва като принцеса! Защото дори да е най-богатия мъж на света, ако не иска да сподели това с вас, все едно ходите с бедняк.”

Водещата Милица зададе много интригуващи въпроси на Дона, с цел в края на разговора да успее да обрисува идеалния мъж на публиката и как една жена може да го спечели.

На гостите бяха разкрити тайни от книгата като – как да се подготвим да се превърнем в Принцеса, къде да търсим своя Принц, как да го познаем, как да различим истинските от фалшивите принцове, как да го задържим до себе си и как приказката да завърши с щастлив край.

Кулминацията на вечерта беше признанието на приятелката на Дона – Брит, която на всеослушание обяви, че е истински пример за жена, последвала съветите на Спанглър и успяла да си намери богат и добър мъж.

В края на вечерта Дона раздаде автографи на всички желаещи и сподели, че вече работи върху идеята за нова книга.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*