Начало » Музика » Първото DJ RADIO в света от М-Тел и Vodafone live!

Музика


Първото DJ RADIO в света от М-Тел и Vodafone live! Първото DJ RADIO в света от М-Тел и Vodafone live!

06 Август 2007 Mobiltel   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Потребителите на Vodafone live! вече имат уникалната възможност да слушат първия в България и по света 24-часов аудио канал DJ RADIO. Радиото излъчва модерна танцувална музика и представя версии на най-големите световни хитове в момента, определени от класации, представящи мнението на младите и активни хора, както и на световните диджеи. DJ RADIO е единственото радио в България, което дава на клиентите удобството да виждат на екрана на своя телефон името на изпълнителя и музикалното парче, което тече в момента, а също и на това, което следва.

Без реклами и водещи, този канал е мобилно забавление достъпно навсякъде - на път, на плажа, и т. н. Музикалната база данни се опреснява всеки четвъртък, което гарантира, че плейлистите са винаги свежи и актуални. Така слушателите на DJ RADIO получават винаги най-доброто от световната клубна сцена, при това във версии, които могат да бъдат чути ексклузивно чрез Vodafone live!.

DJ RADIO е нон-стоп танцувално парти и със специално програмирани сегменти – гост-участия на известни български и световни диджеи, сетове на живо и т.н. DJ RADIO е достъпно за потребителите на мобилния портал, както през телефони от трето поколение, така и през обикновен GPRS телефон.

За да се наслаждават денонощно на музикалния канал, клиентите на Vodafone live! трябва единствено да направят своя месечен абонамент за 1,89 лв.

Прочетено: 2823 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.