Дизайнерски конкурс по проекти и готови облекла “Костюмът за мъжа от XXI век”

Richmart, водещ производител на мъжки костюми, организира конкурс за дизайнери на мъжки костюми по проекти и готови облекла “Костюмът за мъжа от XXI век”. Конкурсът ще се осъществи с подкрепата на Office 1 Superstore, Евро Стар ЕООД и хотел Космополитън, както и с медийното партньорство на Българския моден портал Fashion.bg, Moda.bg, Fashion Lifestyle Magazine, в-к Утро, Телевизионен център Русе.

Целта на конкурса е да се даде поле за изява на дизайнерите на мъжки костюми и да се популяризират имената на хората, без които създаването на мода е невъзможно. Няма ограничение на възрастта на участниците. Голямата награда в конкурса ще бъде посещение на международен панаир за мода във Франция или Италия (по избор на спечелилия конкурса) или едноседмично посещение в Италианска фабрика за облекла.

Конкурсът ще се проведе в два тура. До 12 октомври се събират скици или снимки на готови костюми по дизайн на участниците. Материалите (до 4 снимки или скици), заедно със своето име и телефон за връзка изпращайте на office@fashion.bg

Най-добрите модели ще бъдат избрани да се представят в ревю на 19 октомври 2009 в Русе, където ще бъдат оценявани от жури с международно участие. Освен голямата награда, за участниците са предвидени и други награди от спонсорите на конкурса.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*