Deep Zone подаряват новия си сингъл онлайн

Парчето “Лесно се възбуждам” е най-въртяното българско изпълнение в радио- и тв ефира за последните три седмици!

Новият сингъл на Deep Zone – “Лесно се възбуждам” може да бъде изтеглен напълно безплатно от музикалния онлайн портал Mp3.bg. Само срещу регистрация, всеки може да притежава целия сингъл, който включва пет версии, в перфектно качество, ето от тук: http://deepzoneproject.mp3.bg/. Освен оригиналната радио версия, на този адрес можете да намерите клубният микс, който също се завъртя в радио ефира, минимъл, електро и два специални дъб и extended вариантa на трака. Свободни за даунлоуд от същото място са и предишните два сингъла на проекта – DJ, Take Me Away и Welcome To The Loop.

Малко след като бе издадена, песента “Лесно се възбуждам” вече се радва и на доста добри резултати в официалната еърплей класация на България, изготвяна от международната компания Nielsen Music Control. Вече трета седмица новото парче на Deep Zone е най-въртяното българско предложение в ефира у нас според чарта, а за изминалата седмица е пускано близо два пъти повече от класирания на второ място. В момента “Лесно се възбуждам” заема и десетата позиция в цялостния чарт, който включва всички парчета (български и чуждестранни).

Междувременно песента застана под номер едно в официалната класация на телевизия MAD, а във Vbox7.com бе гледано над 20 хиляди пъти само за първия си ден онлайн. В дебютната си седмица “Лесно се възбуждам” бе и второто най-гледано видео в MP3.bg.

Всичко това означава, че само по-малко от месец след като бе издадено, новото парче на Deep Zone е на път да се превърне в голям хит у нас.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*