Най-новата авангардна колекция на Красимир Недялков – “GLAMOUR”

Нова провокация подготвя дизайнерът Красимир Недялков, специално за откриването на лятната градина на култовия “Планет клуб” в морската столица. Колекцията е наречена GLAMOUR и събужда отново авангардните и леко еротични виждания на популярния творец. Цветовете са злато, сребро, бяло и червено. Тоалетите са обогатени и декорирани с мъниста, пайети, камъни и цветя. Кройките са с нестандартни форми и представят едно различно виждане за блясък, подчертават стремежа да бъдеш различен.

Към авангардната модна линия на Недялков са разботени и множество аксесоари (маски, чадъри, колиета, чанти, колани и други), които ще допълват визията на моделите.

С хореографията на спектакъла са се заели от Debut dance academy. Тя ще бъде съчетание от танц, етюд, пластика и пантомима. Тематичен ще бъде и декорът в градината на хитовото заведение, където ще се проведе шоуто. Манекенките в шоуто бяха избрани на предварителен кастинг, който се проведе преди седмица. Организаторите залагат предимно на нови лица, притежаващи актуалната през последните години “чиста и неподправена красота”, но с цел задоволяването на всеки вкус, ще присъстват и няколко по-комерсиални персонажа. За прическите ще се погрижи коафьорката Маргарита Хрисова (А 2 М Дизайн студио), а с не леката задача да гримира участниците е поканена префесионалната гримьорка Ралица Петрова. Тя пристигна преди броени дни от Лондон, където учи в специализирания моден университет Solent university. Премиерата на колекцията Glamour, ще се проведе на 1 юни от 22 часа в “Планет клуб” – Варна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*