Начало » Музика » Оперната прима Анна Велева покори японската публика

Музика


Оперната прима Анна Велева покори японската публика Оперната прима Анна Велева покори японската публика

07 Януари 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

С грандиозен успех премина представянето на „Бохеми” на сцената на Teruza FT Hall в град Фукушима, Япония. Изпълнението на оперната прима Анна Велева беше посрещнато с голям възторг и дълги аплодисменти от публиката. Брилянтното сопрано е единствената чуждестранна звезда, поканена в спектакъла, партнира й великолепният японски оперен певец Хигучи Татсуджа, една от големите звезди в Япония днес.

За българските медии Анна споделя, че химията между нея и Татсуджа на сцената определено взривява очарователната японска публика, но най- голямото признание за работата й са нейните фенове и ученици, които се отнасят с изключително уважение към света на класическата и оперна музика. Възхитена е от яркото сценично присъствие на партньорите си в „Бохеми”, оригиналното музициране и невероятния им професионализъм.

Програмата на Анна Велева включва и посещение на град Токио както и прием в резиденцията на българското посолство в Япония.

Бутиковите тоалети на Анна Велева са предоставени от модна къща Markam Fashion. Наскоро оперната звезда прие да бъде рекламно лице на марката.

Прочетено: 3268 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.