Начало » Музика » Алфа радио открива сезон есен-зима 2007 в София с HED KANDI парти

Музика


Алфа радио открива сезон есен-зима 2007 в София с HED KANDI парти Алфа радио открива сезон есен-зима 2007 в София с HED KANDI парти

15 Октомври 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

На честота 88,4 MHz радиото вече звучи и в столичния ефир

На 19 октомври, петък, единствената парти-радиостанция в България ще се представи официално пред феновете си в София. Защитавайки идеята за парти-изживяване от най-висока класа, Алфа радио кани почитателите на модерната музика на купон в клуб Sinners, с начален час – 23,00 ч.

Специално за партито от Манчестър пристига звездата на британската клубна сцена - Дейвид Дън (David Dunne) - култов ди джей от английския лейбъл за хаус музика Хед Кенди (Hed Kandi). Под формулата на EAR CANDY + EYE CANDY = HED KANDI – организаторите от партирадиото обещават чудесна музика за слушане, чудесен материал за наблюдение и поредно бляскаво събитие под вещото ръководство на британеца David Dunne.

Участието му в София е второто в рамките на 2007 г. На 18-ти август Hed Kandi – ди джеят взриви варненската хаус публика с разбиващи миксове от най-висока класа. Повечето от феновете на хаус – звученето познават David Dunne и от ефира на Алфа Радио (в София, Варна, Добрич и Шумен), където всяка неделя, между 11,00 и 13,00 ч. той представя най-новата хаус музика от каталога Hed Kandi.

Партито на 19-ти октомври ще е първото от поредицата купони с култови ди джеи, с които Алфа радио ще провокира изтънчения вкус на столичната аудитория. Амбицията на парти – медията е да забавлява хаус – маниаците с ежемесечни срещи с най-добрите европейски и световни ди джеи, част от които са редовни „гости” и в ефира на медията. Освен с купоните на живо, Алфа Радио гарантира 24 часа нон – стоп парти и от ефира си, за София - на честота 88,4 MHz.

Специална е и уикенд – програмата на Алфа радио. В събота и неделя в ефира му звучи микс от хитова хаус-музика, ретро хаус хитове, Chill Out и Lounge музика. “Cosa Nostra Radio Show” на френския диджей David Vendetta, “Housesession On Air Radio Show” с домакини германското дуо Tune Brothers и “Funk Fabric Radio Show” с швейцарското диджей-дуо The Good Guys са част от световните радио-продукции в ефира на Алфа радио. Всяка събота вечер, между от 20,00 и 22,00 ч. Алфа радио представя най-новата музика от плейлистите на легендарния бирмингамски клуб Miss Moneypenny`s.

Прочетено: 3406 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.