“X Factor” представи 13-те финалисти, които ще се борят за победа на голямата сцена

Най-мащабното музикално шоу – „X Factor”, представи тринадесетте финалисти, които за първи път ще излязат на голямата сцена утре, 27 септември.

Грандиозните спектакли на живо ще дадат старт на битката за вота на зрителите. Всеки от финалистите ще изпълни зададена им от съдиите песен. Но не те, а зрителите ще решават кой ще се превърне в победител на вечерта чрез sms-гласуване. В сряда двамата, събрали най-малко зрителски гласове предишната вечер, ще се изправят в битка един срещу друг. Те ще изпълнят песен по техен избор.

Съдиите ще трябва да гласуват кой от двамата да остане и кой да напусне състезанието. При равен брой на гласовете от “X Factor” ще си тръгне финалистът с най-нисък зрителски вот.

Още преди да започне с големите концерти, българското издание на световния формат доказа неоспоримия талант на българите. 14-годишният Богомил Бонев не само продължи участието си към финалите, въпреки факта, че е под разрешената по правило долна граница, но и впечатли със своето изпълнение световните музиканти от Hurts. Другата изненада е връщането към голямата сцена на Людмил Августинов. От утре, 27 септември, той ще се изявява с артистичния си псевдоним Jeason Brad Lewis. С напълно променена визия, той ще бъде различният изпълнител, който ще влезе под кожата на Jeason, борейки се за зрителския вот.

Останалите участници също претърпяха промени във външния си вид заради участието си в „X Factor”. Както подобава за световните музкални звезди, за всеки от финалистите се грижи опитен екип от музикални педагози, стилисти, гримьори, хореографи…

На 27 септември от 20:00 ч. ще видим Стела, Маргарита и Михаела от категория „Момичета” с ментор Мария Илиева; Рафи, Владимир, Богомил и Jeason Brad Lewis от категория „Момчета” с ментор Васко Василев; Нора, Александра и Мартин – категория „Мъже и жени” с ментор Мага; Suga Mamma’, Voice of boys, дуетът Ангел и Моисеи от категория „Групи” с ментор Поли Генова.

В сряда, 28 септември, ще разберем кой ще е първият, напуснал шоуто. Победителят във формата ще получи възможността да запише сингъл с международен екип от продуценти, композитори и аранжьори в престижно чуждестранно студио.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*