Начало » Музика » Валя засне клип на нова песен

Музика


Валя засне клип на нова песен Валя засне клип на нова песен

28 Септември 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

През изминалата седмица Валя засне видеоклип на една от двете й нови песни. Парчето се казва "Знам", но след като екипът на певицата пусна рефрен от песента на фен страницата й във Facebook, неин почитател, който е журналист предложи заглавието "Зодия плейбой" и така песента ще остане с две заглавия.

Парчето е по музика на Драган Теневски, аранжимент на Огнян Тодоров и текст на Свобода Даскалова и носи танцувален характер.

Снимките на песента „Знам”/Зодия плейбой/ бяха направени около София, а партньор на русото изкушение е сексапилен мъж. Във видеото зрителите ще видят Валя в една нова, предизвикателна светлина. Клипът е в уестърн стил, а режисьор на лентата е Йордан Петков.

Феновете на певицата ще се наложи да почакат още няколко дни, докато чуят и видят новия клип на тяхната любимка по телевизия Планета. Междувременно Валя работи и по другата нова песен, която също е много ритмична и свежа. Музиката е поверена на талантлив български композитор, който публиката познава много добре.

Но новите неща не свършват до тук, съвсем скоро певицата ще изненада своите почитатели с нещо неочаквано. Всички ще я видят в едно ново амплоа, различно от музикалната кариера.

Прочетено: 2902 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.