Даяна готова с песен, снима и клип

За изпълнителката на “Real Enterprises” – Даяна вече е факт новата песен “Вземи ми всичко”. Парчето е по текст на Никол, аранжимента е на Даниел Ганев и е със специалното участие на Максим Горанов на соло китарата.

Даяна разчита на новата си песен и на новия си цвят на косата да я върнат в сърцата на феновете. Блондинката ще снима клип към новата песен „Вземи ми всичко”. „Ще е нещо есенно, тъжно, емоционално…”-сподели талантливата певица. „Мислим за някакъв сюжет, защото не искам да наблягам на имиджов клип….харесвам клиповете с история.”

Последната песен „Признай” беше много добре приета от почитателите на Даяна. Певицата и настоящият й продуцент Николай Първанов – Китаеца решиха да клипират именно тази песен, защото според него „тъжните и сърцераздирателни песни са тези, които те докосват най-дълбоко и влизат в душата ти”. Даяна очаква с нетърпение реакцията на феновете: „В песента се пее за нещата от живота, които със сигурност всеки от нас е преживял. Именно това я прави толкова истинска.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*