Устата подготвя нов клип и налага своя марка сценични тоалети “Space Jack”

Един от най-ексцентричните артисти у нас Устата, вдъхнови създаването на първия в България киберкостюм, който звездата сам нарече “Space Jack”.

Изпълнителят, известен с провокиращия си имидж, е решен да стигне по-далече от всякога в своята визия и да премине границите на човешкото въображение.

Устата смята да наложи нов, ултрамодерен сценичен тоалет, “дреха от бъдещето”, невиждана досега у нас.Той се е доверил на екип от специалисти по конструиране на модели, инженери и модни дизайнери, които работят от два месеца по новото чудо. “ “Space Jack” умее да хипнотизира и със сигурност ще спре дъха на хората”, споделя Устата, запазвайки детайлите по проекта в тайна.Оригиналния киберкостюм може да извършва разнообразни функции, както и да се контролира с дистанционно от разстояние.

“Space Jack” ще направи своя дебют в новия клип на Устата “COM.PRESS”.Той ще бъде заснет на 20 октомври в София от екипа на режисьора Тенчо Янчев.

Уникалното произведение на изкуството e първото от поредица сценични костюми и аксесоари с името “Space Jack”, вдъховени от Устата и изработени специално за неговите сценични изяви.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*