Начало » Музика » "Take That" тръгват на турне с 14 готвачи

Музика


"Take That" тръгват на турне с 14 готвачи

26 Май 2011 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Британската група "Тейк Дет" ще вземе 14 готвачи на предстоящото си турне "Progress Live" и се очаква кулинарните експерти да приготвят по 1100 ястия на ден.

Така британските музиканти, които тръгват за първи път на турне в пълен състав от 1995 г. насам, ще могат да избират ястията си сред голям брой предложения, докато пътуват в Европа.

Готвачите ще трябва да приготвят храната за 287 членове на екипа на бандата, които ще пътуват с нея по време на турнето, както и за още 160 души, които ще бъдат на разположение във всеки град, в който пеят. Роби Уилямс и Гари Барлоу обаче няма да се възползват от калоричните ястия, приготвени от кулинарните експерти, тъй като полагат усилия да отслабнат преди началото на турнето. "Двамата с Гари имаме различно тегло. Гари и момчетата бяха в къщата ми в Лос Анджелис миналата седмица, когато той се обърна към мен и каза, че скоро няма да се нуждае от тези дрехи, тъй като ще се подложи на диета. Тогава си помислих: Точно така, ако ти ядеш по една маруля, аз ще ям половин маруля", разкри неотдавна Роби.

Прочетено: 2882 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.