Мистър България Лъчезар Иванов стана лице на американски биопродукт

По повод откриването на летния сезон в култовия комплекс за забавления Мултиплейс (Гранд Арена) Мистър България Лъчезар Иванов стана рекламно лице на ALCOZERO.

ALCOZERO е най-новата американска разработка за преодоляване на последиците от алкохолна интоксикация. Противоотровата е 100%-ов бипродукт. Приет след злоупотреба с алкохол, в рамките на 15 минути ALCOZERO премахва гаденето и световъртежа и те кара да се чувстваш пълноценен за парти до зори.
При прием на ALCOZERO вечер, преди лягане, специалистите дават гаранция за пълно отсъствие на обичайния махмурлук на следващия ден.
Първи имаха възможност да се възползват от придобивката на биопродукта клиентите на морския Мултиплейс в Слънчев бряг.
Анелия, Руслана Попова, Ники Китаеца, Виолета, Денди, Анн Джи, Татяна, Али Алиев имаха възможността първи да го изпробват.

„Радвам се че биопродукта Алказеро, освен в Америка, вече е достъпен и у нас. Хората посещавайки партитата, могат да бъдат уверени, че няма тайни за доброто настроение и поддържане на комфорта на тялото”, заяви пред медиите Наско Лазаров, собственик на Агенция за публични комуникации ПРофайл.
Биохапчето Алказеро е патентовано и в България, допълва с гордост производителя Мартин Желев. Българите спокойно могат да се забавляват в най-добрите нощни заведения и да нямат проблеми от алкохола.

Мистър България Лъчезар Иванов избра да промотира новия продукт и направи първите си рекламни снимки с машината вендинг, която вече е на разположение на нощните птици в Мултиплейс, Слънчев бряг и оттам могат по всяко време да вземат своето хапче против алкохола. Алказеро действа на 100 % билкови извлечения и е произведен като хранителна добавка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*