Taio Cruz идва в България по покана на Coca-Cola

Почитателите на певеца могат да спечелят VIP пропуск за концерта му чрез лятната промоция „Провери под капачката“

18 юли 2011 г., София. С повече от 1 000 000 страхотни награди стартира лятната промоция на Coca-Cola „Провери под капачката“. Чрез нея петдесет късметлии това лято ще спечелят VIP пропуск за двама за големия концерт на Taio Cruz в София. Изпълнителят, чиято дуетнa песен с Kylie Minogue „Higher” се превърна в тотален хит, ще пее пред българска публика на 21 септември. Музикалното събитие е част от традиционното турне Coca-Cola Happy Energy Tour. Концертът е безплатен, а печелившите от промоцията ще имат уникалната възможност да слушат любимия си поп идол, настанени в ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle. Там ги очакват много приятни изненади и подаръци.

От 18 юли до 31 август 2011 г. всеки, закупил Coca-Cola от 500 ml, може да потърси под капачката на бутилката печелившия символ – надпис VIP PASS, надпис CD или бутилка Coca-Cola. В промоцията ще бъдат раздадени общо 50 VIP пропуска, 500 CD с албума на Taio Cruz „Rockstarr” и 1 000 000 Coca-Cola напитки от 500 ml. Късметлиите, спечелили пропуск за концерта или CD, трябва да се обадят на телефон 0800 12345 не по-късно от 31.08.2011 г. Освежаващите напитки Coca-Cola могат да бъдат получени в обектите, участващи в кампанията. При наличие на код под капачката на промоционалните продукти, той трябва да бъде изпратен с SMS на номер 1213 (цена на 1 SMS = 0.30 лв. с ДДС) или да се регистрира на www.coca-cola.bg.

С промоционален код четири милиона потребители ще имат възможността да спечелят едно от почти петдесетте различни приложения за мобилни телефони – забавен wallpaper или модерен ringtone. Сред тях са летните хитове – „Тяло В Тяло” на Графа и Сантра feat. Спенс, „Нещо Свежо” на Goodslav feat Лора Караджова и Buch и „Влез В Час” на Touch Down, както и любимите мелодии от рекламите на Coca-Cola.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*