Мъжът на годината 2011 в новия летен клип на Устата

Това лято Иван Динев – Устата отново се прояви като продуцент на хитова лента с участието на един от най-нашумелите мъже – Стефан Стойчев. Спасителят от магистрала “Тракия” прие да участва в новия проект на Устата, който отново влиза в ролята на сценарист и продуцент.

След успеха на клиповете, продуцирани от Устата за сладоледите MAGNUM Mojito, MAGNUM Cuba Libre и MAGNUM Sandwich, Иван Динев ще провокира почитателите си с новата закачлива лента на сладоледа MAGNUM Chi Chi – уникален коктейл от ананас и кокос, създаден специално за България по рецепта, разработвана в продължение на повече от година. Режисьор на лентата отново е Люси Иларионов, който не се спря пред бурята и силния дъжд, за да доведе снимките на клипа до успешен край.

Специалното участие в атрактивния рекламен спот е отредено на Стефан, който бе обявен за „Мъж на годината 2011“ след online гласуване. Стефан Стойчев с удоволствие прие поканата на Устата и зае главно място в рекламата на MAGNUM Chi Chi. Рекламният клип на MAGNUM Chi Chi е изпълнен с типичното чувство за хумор и закачливи елементи, познати от рекламите на MAGNUM – красиви момичета, шеговит тон и неочакван край.

Новият сладолед от колекцията на Nestle Ice Cream впечатлява със своя уникален вкус на ананас и кокос, разработен е специално за пазара у нас и ще се предлага единствено в страната.

На въпроса как оценява участието си в клипа, Стефан отговори с усмивка: „Беше ми много интересно и по време на снимките много се забавлявах. Смяхме се с хрумките на Устата и той постоянно ни „шокираше“ с неговите щури идеи. Изпих и доста лимонада и се хидратирах добре.“
С лансирането на новия си вкус Nestle Ice Cream стартира кампанията за популяризиране на малките градчета, които са оставили незаличима следа в българската история. Първият град, на който се спира кампанията е Чирпан, където се намира родният дом на Пейо Яворов. „За съжаление много красиви местности и градове с богата история в България не са достатъчно популярни и посещавани, защото са непознати за хората. Затова съм много щастлив, че тази кампания започва именно от моя роден град Чирпан! Надявам се, че тя ще продължи и занапред!“, коментира Стефан.

Удобното географско положение на града, спокойствието и гостоприемството на чирпанлии са причина всеки посетил на това уникално китно градче да се почуства като у дома си и да се зареди с нови сили за лятото. А лятото на Magnum Chi Chi обещава да е много екзотично, забавно и прохладно, с вкус на кокос и ананс!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*