Samsung Galaxy Ace Plus заблестява в стил “Рошавата гарга”

Истинско изкушение и идеален подарък за всички модни маниаци пуска на пазара Мтел за Коледа – лимитирана серия на смартфона Samsung Galaxy Ace Plus в стила на модна къща „Рошавата гарга“.

Преди празниците Мтел покани Албена Александрова, дизайнер и собственик на модна къща „Рошавата гарга“, да създаде свой дизайн на телефона, а от 21 декемрви устройството ще бъде в магазините на телекома. За всеки продаден телефон от лимитираната серия Мтел ще дарява по 10 лева за бургаския център за деца с детска церебрална парализа.

Модерният Samsung Galaxy Ace Plus използва операционна система Android, тежи само 115 грама, разполага с 3.65″ LCD сензорен дисплей и 5-мегапикселова камера. Мтел предлага телефона в специален коледен пакет, включващ и Samsung Е1050 с Прима карта Коледа 2012. Цената на пакета е един лев на месец или 19,90 лева в брой с тарифния план Mobi XXL.

Лимитираната серия Samsung Galaxy Ace Plus ще се продава ексклузивно в Mtel Еxperience Store. Всеки, купил си телефона с дизайнерската визия на „Рошавата гарга“, получава и още четири сменяеми панела в различни десени.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*